Oj, idag är jag inte pigg... Var på Jeanette och Chrilles inflyttningsfest i går. Mina kära vänner, som de senaste åren bott mitt emot mig här i Edsberg, vi kunde stå på balkongen och prata med varandra. I somras flyttade de till Väsby. Lååångt i väg ju! Eller... kanske inte så långt, men för långt för att de ska höra mig när jag står på balkongen! ;) Igår var det så äntligen dags för inflyttningsfest, och det var SUPERtrevligt! De har ett riktigt mysigt radhus, sist jag var där fanns det lådor och kartonger typ everywhere, men nu var det ordning överallt, jättefint!

Jag hann inte/glömde köpa vin, så jag kom med mina 5 cider och tänkte, detta blir ju bra, detta innebär att jag inte blir bakis inför söndagen, vad skönt. Tjena! Både Chrille och deras vän Thomas var villiga att bjuda på vin, så det blev en flaska vin utöver mina cider. Jag var ganska rund under fötterna då jag kom hem. Tack och lov fick jag åka hem med snälla Edsberg-boende Ylva och Charlie. TACK för det!

Nu är det dagen efter och jag är som sagt SEG! Men nu är det dags för middag hemma hos familjen Jensen! Ska komma i håg den där whiskyn, som Hr Jensen ska få i present. Han fyllde ju gubbe i fredags! ;)